Om Naturalmove.dk

Jeg hedder Birgitte Stilhoff Müller, er 50 år og arbejder til daglig som eksportkoordinator.

Velkommen

Jeg har flere års erfaring som certificeret aerobic- og pilatesinstruktør, derudover har jeg deltaget i diverse kurser og workshops i boldtræning, step, osv. Jeg har undervist i flere motionscentre og lige nu underviser jeg ud over i eget regi (Naturalmove.dk) også ved FOF i Vejle.

Jeg har det bedst med mig selv, når jeg er fysisk aktiv, om det så er en gåtur i naturen eller træning på et pilateshold. Pilates gør mig glad og er desuden godt for kroppen. Jeg har tidligere haft rygsmerter, efter mange års stillesiddende arbejde. Smerterne er helt forsvundet. Desuden er jeg er sluppet ud af mine stresssymptomer, søvnløshed og depression som opstod ved et dårligt arbejdsklima, og føler nu min energi er vendt tilbage.

Derfor har jeg startet Naturalmove.dk, hvor jeg vil videreformidle og udbrede kendskabet til pilates gennem holdtræning og events.

Min mission er at jeg vil hjælpe kvinder med at stoppe i tide – før de ryger ud over kanten, som jeg gjorde. Og jeg vil hjælpe dig der allerede har været i et stress forløb eller bare har glemt at vedligeholde din krop og gerne vil i form igen. Eller måske har du i alt for lang tid bare være mor og kæreste uden at tænke på dig. Husk du kan ikke være noget for andre, hvis du ikke er noget for dig selv.

I en Pilates time med mig kan du forvente nærhed, og fokus samt en varieret og udfordrende undervisning.