Jeg tilbyder…

Event-pilates

Venindetur, alternativ julefrokost eller team-building for firmaet? Book weekendpilates med efterfølgende brunch eller tapas

75 minutters intensiv træning, hvor alle kan være med. Pilates er for alle uanset alder og hvilken form man er i. Pilates er udviklet med inspiration fra yoga og asiatiske træningsformer, men er alligevel helt sin egen træningsform. Med pilates kan du styrke kroppens center og forbedre din kropsholdning. Både små og store muskelgrupper bliver tonet og kroppen bliver styrket. Pilates fokuserer også på åndedrættet, som er med til at give en bedre balance mellem krop og sind.

Hver time afsluttes med udstræk og afspænding. Øvelserne foregår på træningsmåtte i langsomt tempo og der er øvelser for hele kroppen.

Et hyggeligt arrangement som afsluttes med brunch/tapas efter eget ønske. Jeg kan komme til jer eller I kan komme til mig i lokaler i Vejle.

Pris 300 kr. pr. person ved minimum 10 personer, inkl. lån af træningsmåtter. Ved kørsel ud over 30 km fra Vejle, tillægges desuden en kilometersats på kr. 3,70.

Kontakt Birgitte via kontaktformularen, pr. SMS til +45 51 21 51 58 eller til kontakt@naturalmove.dk

Virksomhedspilates

Pilatesøvelser foregår hovedsageligt på en træningsmåtte i glidende og rolige bevægelser, hvor alle kan være med. Pilates er effektive og målrettede øvelser, der øger kroppens styrke og smidighed. Der arbejdes bevidst med åndedrættet i øvelserne, hvilket giver en bedre balance mellem krop og sind.

“Pilates on the go” henvender sig til virksomheder, der i bred forstand arbejder med at forbedre de ansattes arbejdsmiljø. Målgruppen er stor, da øvelserne både kan tilpasses medarbejdere med stillesiddende arbejde, medarbejdere, der arbejder med ensformige bevægelser, medarbejdere, der har fysisk hårdt eller meget stressende arbejde samt mange, mange flere.

Virksomhedspilates er for dig, der gerne vil gøre noget godt for dine medarbejderes mentale og fysiske helbred. Træningstiderne kan tilpasses og planlægges efter virksomhedens ønsker og behov.

Pris efter aftale.

Kontakt Birgitte via kontaktformularen, pr. SMS til +45 51 21 51 58 eller til kontakt@naturalmove.dk

Polterabend-pilates

75 minutters intensiv træning med afsluttende udstræk og afspænding. Et hyggeligt arrangement med vennerne, med garanti for sved på panden og smil på læberne. Øvelserne foregår på måtten og alle kan være med.

Pilates er for alle, uanset alder og hvilken fysisk form man er i.

Pilates er udviklet med inspiration fra yoga samt asiatiske træningsformer, men er alligevel helt sin egen træningsform.

Med pilates kan du styrke kroppens center og forbedre din kropsholdning og kropsbevidsthed. Igennem øvelserne vil du lære, hvordan du bruger kroppen hensigtsmæssigt og optimalt. Både små og store muskelgrupper bliver tonet og kroppen bliver over tid mere smidig.

Jeg kan komme til jer, eller I kan komme til mig. Er det sommer og godt vejr kan vi sagtens være udenfor.  

Pris 130 kr. pr. person (dog minimum pris på 1300 kr., hvis I er under 10 personer). Ved kørsel ud over 30 km fra Vejle, tillægges desuden en kilometersats på kr. 3,70.

Kontakt Birgitte via kontaktformularen, pr. SMS til +45 51 21 51 58 eller til kontakt@naturalmove.dk