Event- & holdoversigt

Event Information:

 • søn
  29
  nov
  2020

  Søndagsevent

  10:00Hjerterummet, Sct. Maria Huset, Stuen, Blegbanken 3, 7100 Vejle

  Kom med til en aktiv søndag med pilates. Du får 1,5 time med det bedste fra Pilates.

  Du får styrket musklerne og igennem stræk og styrkelse af vores core omkring mave og ryg, får du en bedre holdning og mere bevægelighed i kroppen.

  I pilates træner vi hele kroppen og styrker både de små og de store muskelgrupper.

  Og ved øget kropsbevidsthed lærer du hvordan du bruger kroppen mest hensigtsmæssig.

  Ved bevidst brug at åndedrættet sættes der også fokus på balancen mellem krop og sind.

  Der er kun plads til 8 personer, så husk tilmelding!   Tilmelding foregår via kontaktformularen, pr. SMS til +45 51 21 51 58 eller til kontakt@naturalmove.dk

  Pris 120 Kr.

Stærk og smidig med Pilates

Vil du opnå en sund krop i naturlig balance, bedre kropsfunktion og mere overskud i hverdagen?

Pilates på måtte er effektive og målrettede øvelser, der udføres i et stille og roligt tempo med bevidst brug af åndedrættet. Pilates er en særlig form for smidigheds- og styrketræning, der justerer balancen mellem forskellige muskelgrupper og har derudover en afstressende effekt.

Her lægger du fundamentet, som du kan bygge videre på for at opnå en stærkere krop, øget funktionel smidighed, og bedre kropsfunktion og styrke. Afspænding og brug af bolde vil også være en del af undervisningen.
Med Pilates kommer kroppen i balance og bliver mere harmonisk. Pilates træning er skånsom og meget sikker, men samtidig udfordrende. De velgørende øvelser udføres i et roligt tempo og uden endeløse repetitioner med fokus på det naturlige åndedræt samt på at forbedre din kropsbevidsthed.
Pilates forebygger nakke- og rygsmerter, mindsker dine spændinger og din stivhed, giver bedre kropsbevidsthed og bedre åndedræt. Alt sammen noget vi har brug for i en ofte stresset hverdag.
Holdet er for alle.

Start dato Mandag d. 06.09. – slutdato 22.11.2021

Tid 17:00-18:00